Best sushi Rotterdam

Wilt u kennismaken met de beste sushi van Rotterdam? Dan staan wij van Mori absoluut voor u klaar. Wij hechten er namelijk ontzettend veel waarde aan om de beste sushi van Rotterdam op tafel te zetten en dat iedere dag weer. Kwaliteit, dat is wat in onze sushi bar op de eerste plaats staat en juist daarom weten veel mensen ons iedere dag weer te vinden. Kwaliteit leveren, dat doen wij door ons eten met veel precisie en op basis van de Japanse traditie te maken. Wij maximaliseren smaak, textuur en balans en dat ziet u duidelijk terug in de gerechten. U zult dit gegarandeerd als zeer bijzonder ervaren!

Order Now

De beste sushi uit Rotterdam staat voor kwaliteit en eenvoud

U leest het goed. De beste sushi van Rotterdam staat voor kwaliteit en eenvoud. Het eten dat wij voor u maken is een prachtige combinatie van Japanse en Europese invloeden en dat voor een eerlijke prijs. Bij Mori vinden we klassieke gerechten steeds weer opnieuw uit en dat zorgt voor een heerlijke smaakexplosie. Een bezoek aan ons restaurant zult u dan ook niet snel vergeten.

Best sushi Rotterdam

Onze ingrediënten zijn van zeer hoge kwaliteit

Doordat wij ernaar streven om de beste sushi van Rotterdam te maken, werken wij uitsluitend met de beste ingrediënten. Versheid en seizoensgebondenheid zijn hierbij voor ons zeer belangrijk, we werken alleen met de beste ingrediënten die we per dag tot onze beschikking hebben. De ingrediënten zijn zowel lokaal als internationaal en zult kennismaken met een delicaat vleugje Japanse traditie. Dit zorgt voor een unieke culinaire ervaring waarvan u versteld zult staan.

Contact us

We are always here for you!

Service, daar hechten wij veel waarde aan

Naast dat wij de beste sushi van Rotterdam maken, staan wij ook bekend om onze goede service. Ons personeel wil er alles aan doen om u, de klant, de avond van uw leven te bezorgen. Onze service staat in het teken van klantgerichtheid en ons team staat echt voor de klant klaar. Zo kunt u echt even een avond ontspannen en hoeft u alleen maar te denken over wat het volgende gerecht gaat zijn.

Best sushi Rotterdam

Neem gerust contact met ons op

Wilt u kennismaken met de beste Sushi van Rotterdam en echt genieten van een unieke Japanse ervaring? Neem dan gerust contact met ons op en reserveer een plek in ons restaurant. Reserveren kan erg gemakkelijk via de website, ook kunt u telefonisch contact met ons opnemen.

Neem nu contact op