Sushi bar

Het vinden van een sushi bar waarin alleen de sushi van de beste kwaliteit geleverd wordt, dat kan een lastige opgave zijn. Tenminste, wanneer u nog niet kennisgemaakt heeft met Mori. Wij zijn namelijk een sushi bar die er alles aan doet om alleen de lekkerste sushi op tafel zetten. Ons restaurant is geïnspireerd door de Japanse traditie, gedreven door precisie en uitgevoerd door ambachtslieden. Bij ons treft u een eetervaring die is gebaseerd op het maximaliseren van smaak, textuur en balans.

Order Now

Kwaliteit en eenvoud

Kiest u voor onze sushi bar? Dan kiest u voor kwaliteit en eenvoud. De gerechten zijn natuurlijk en we combineren Japanse en Europese invloeden met elkaar. Eigenlijk vinden we keer op keer weer klassieke gerechten opnieuw uit en dat zorgt voor gedurfde smaak-avonturen. Met het oog op elk detail zorgen wij voor een ware smaakexplosie.

Sushi bar

In onze sushi bar treft u alleen de beste ingrediënten

Wij streven er iedere dag weer naar om de klant de grootst mogelijke versheid en seizoensgebondenheid te bieden in onze sushi bar. Juist daarom werken onze chef-koks alleen met de beste ingrediënten die beschikbaar zijn. Hierbij maken wij gebruik van zowel lokale als internationale producten om u de beste ervaring te bieden. Niet voor niets is het altijd al onze missie geweest om u een delicaat vleugje Japanse traditie te bieden met het oog op de toekomst, door middel van een meeslepende culinaire ervaring.

Contact us

We are always here for you!

Service, daar hechten wij veel waarde aan

Dat wij eten met veel passie maken en kwaliteit belangrijker vinden dan kwantiteit, dat kunnen we u garanderen. Echter, is dit niet het enige waarin wij uitblinken. Zo staan wij ook bekend om onze goede service. Wij willen ervoor zorgen dat onze klanten zo goed mogelijk geholpen worden in onze sushi bar. Onze service is namelijk zeer klantgericht en ons team wil u een geweldige avond in onze sushi bar geven.

Sushi bar

Maak kennis met heerlijke halal sushi in ons restaurant

In ons restaurant treft u de lekkerste halal sushi uit Rotterdam. Bent u benieuwd naar wat wij u kunnen bieden? Dan nodigen wij u graag uit bij ons in het restaurant. Aan te raden is om van tevoren even te reserveren, dit gaat gemakkelijk via de website. Ook heeft u bij ons de mogelijkheid om telefonisch contact met ons op te nemen. Wij staan u graag te woord en zullen een tafel voor u ter beschikking stellen.

Neem nu contact op